Våre tjenester

Utvendig vask

Bil og felger blir først påført avfetting og skummet ned slik at alt av løst skitt renner av, så høyttrykkspylt før vi legger hånd på bilen med svamp. Slik unngår vi at forurensninger forårsaker riper og virvler ved vask.

Innvendig vask

Vi tilbyr flere typer tjenester av innvendig pleie og rengjøring av bil. Fra enkel innvendig vask med støvsuging og støv-tørking til ekstremt detaljert og grundig premium vask og pleie.

Polering

Polering og lakkorrigering, eller kosmetisk pleie, krever øye for detaljer og håndverk for å oppnå et godt resultat. Regelmessig vedlikeholds intervaller anbefales for å ivareta lakkens naturlige finish, opprettholde glans og motvirke bruksslitasje og virvler.

Ceramic Coating

Kraftig og slitesterk lakkbeskyttelse

Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke lakkbeskyttelsen, er Evershine produktet for deg! En skinnende blank og godt ivaretatt lakk gir deg både økt eierglede og høyere bruktbilverdi.

Hvorfor velge oss

Vår kompetanse, kunnskap og erfaring er en trygghet for deg som vår kunde

Med bransjens beste produkter og utstyr og med vår kunnskap er vi godt rustet til å levere det beste innen bilpleie og detailing til våre kunder.

For å vedlikeholde vår kompetanse deltar vi årlig på kurs og seminarer da vi ønsker å være absolutt best innen bransjen og derfor er vi opptatt av å yte topp service.

Hvilken pakke passer deg best?

Her kan du se en oversikt over prisene på våre pakker og hva som inkluderes
Basic
Basic-pakkene er vår enkleste vask. Den er godt egnet for sommeren da det er mindre møkk og salt på veiene. Vasker du bilen regelmessig er ofte denne vasken nok. Her kan du velge mellom både utvendig vask, innvendig vask eller hele bilen i en pakke.
Premium
Med Premium-pakken vår får du vår aller beste vask. Denne vasken er spesielt egnet for deg som ikke har vasket bilen på en stund. Vasker du bilen på vinteren og bilen er full av salt og møkk bør du også velge denne vasken. Innvendig går vi grundig gjennom alle kroker og hjørner. Overflater og interiøret blir rengjort.
Totalrengjøring
Dette er pakken for deg som lengter etter følelsen og lukten av ny bil! Vi utfører dyprens av hele bilen både innvendig og utvendig. Inkluderer grundig rens av interiør, seter, teppe/gulv, tak, dørtrekk. Nøye vask av dashbord, vinduer,  matter og dekk.  Vi fokuserer på profesjonalitet og vil gi deg din bil tilbake så god som ny.

Kjemisk tekstil rens for fjerning av flekker og misfarging på interiør som får tilbake dens naturlige farge, samt forsegling og impregnering av skinn og tekstiler som både forsterker og bevarer interiøret mot slitasje på dens originale tilstand med våre unike produkter og behandlinger.

Service

Vi er opptatt av å tilby kvalitetsservice, kundetilfredshet med stor fokus på å strebe etter perfeksjon og tilby det lille ekstra

Miljøvennlig

Vi tar vår del i dette og tilbyr kun miljøvennlige produkter for din bil. Vi fokuserer sterkt på bærekraftighet og å begrense utslippet så mye som mulig.

Varmt vann

Vanntemperaturen til vårt vaskeanlegg er korrigert til ~20-25°C. Varmt vann kan absorbere mer smuss enn kaldt og gir mer vaskekraft.

Håndbilvask

Utvendig håndvask er en manuell vask av bilen som er skånsom med lakken.
Vi starter med avfetting for å fjerne asfalt, veisalt og annet smuss som har satt seg i lakken.

Interiørrens

Hver detalj av interiøret blir grundig rengjort og behandlet med tilpasset vaskemiddel for de ulike overflatemateriell.

Motorvask

Med motorvask for du løst opp mye av oljen og fett smuss som samler seg i motorrommet. Jevnlig vask holder motoren ren og forebygger mot brann og andre motor problemer.