Polering

Bestill time

med vår online bestillingsverktøy

Se hvilken pakke som passer til akkurat deg. Her finner du oversikt over alle våre pakker.

Hvorfor velge MAGIC SUDS

Learn more about us

Hos oss garanterer vi at du får en profesjonelt utført tjeneste og en hyggelig kundeservice.

BEST PÅ BILVASK
Med bransjens beste produkter og utstyr og med vår kunnskap er vi godt rustet til å levere det beste innen bilpleie og detailing til våre kunder.
 • Vi tilbyr flere kvalitets tjenester og produkter
 • Bionedbrytbare og miljøvennlige produkter
 • Dyktig mannskap som er opptatt av service

POLERING

Polering er en Ideell tjeneste for en kosmetisk forbedring av lakkens finish og glans. Eksteriøret rengjøres grundig for forurensing, veisalt og miljøpåvirkninger før videre bearbeidelse. Lett til middels riper, korrosjon og bruksslitasje kan reduseres ved 1 stegs polering.

LAKKORRIGERING

Grove riper, kraftig korrosjon og bruksslitasje påvirker bilens kosmetiske utseende og medfører at lakk falmer og mister sin naturlige dybde og glans. En lakkorrigering av klarlakk vil være optimalt for å utbedre dette og gjennomføres over flere steg for å fjerne opp til +90 % av lakkdefekter i klarlakk. Dette gir en betydelig forbedring av bilens utseende og gjenoppretter lakken som den var ny. Våtsliping utføres på de aller dypeste ripene.

Anbefalt for: Biler med omfattende bruksslitasje og riper

Prisoversikt

Oversikten nedenfor inneholder priser for våre vanligste bilpleietjenester. Prisene omfatter arbeid, vaskemidler og mva., begrenset til det som er beskrevet. Eventuelle nødvendig tilleggsarbeid inngår ikke i prisen.

Prisene oppgis som fra-priser, fordi prisene for bilvask på en bilmodell ofte vil variere, avhengig av modellår, type og utstyr-/modellvariant.

 • Polering 1 steg
  kr 1190
 • Lakkorrigering
  kr 4990
 • Voks / WAX COAT
  kr 490
 • Lakkforsegling / Ceramic Coat
  kr 8990